Loading...

VVS-Företag till Sjöss

Vi är ett väletablerat VVS-företag som utför alla vanligt förekommande rörläggnings-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. Rörbåten Björn Palmqvist VVS AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholms skärgård med omnejd.

Välkommen att kontakta oss idag på 08-776 12 56!

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Goda referenser finns.

Behöriga Rörmokare

Rörbåten Björn Palmqvist VVS AB är auktoriserade VVS-installatörer genom Säker Vatten som rörmokare, följer rådande kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen VVS-Företagen och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet.

Kvalitet & Noggrannhet

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Rörbåten Björn Palmqvist VVS AB ger givetvis garantier på utförda VVS-tjänster, och innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar. Vi har god ekonomi med Trippel-A rating, samt F-Skattsedel. 

Tveka inte på att kontakta oss inför ditt kommande VVS-projekt!